Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Ο Πύρρος Δήμας δάσκαλος, άρα ο Μπαμπινιώτης αρσιβαρίστας;

Φαίνεται ότι όλοι έχουν το δικαίωμα στη ζωή σε μια δεύρερη ευκαιρία. Έτσι και ο Πύρρος Δήμας που ανησυχεί για το μέλλον του, έχει και 4 παιδιά να θρέψει, έγινε δάσκαλος για να τους αγοράζει κάτι να τρώνε με τα 700 ευρώ του μισθού. Αντί λοιπόν να κάνει κάτι άλλο, θέλησε να πάρει πτυχίο δασκάλου, εκμεταλευόμενος τους νόμους για τους ολυμπιονίκες. Το γεγονός βέβαια ότι ένας νέος άνθρωπος που κόπιασε να περάσει στο παιδαγωγικό, γιατί δεν ήταν ολυμπιονίκης, θα έχει στην αγορά εργασιάς έναν άνθρωπο επιπλέον είναι ψιλά γράμματα. Άμα θέλει να βρει δουλειά, ας γίνει αρσιβαρίστας. Σωστά;

Όταν κλείνει ένα σχολείο..

Στο στόχαστρο του υπουργείου βρίσκονται όσα σχολεία έχουν λιγότερους από 160 μαθήτες. Η υπουργός θεωρεί ότι προφανώς, αν ένα σχολείο δεν έχει τουλάχιστον 35 μαθητές ανά τμήμα, χάνει τη γοητεία του. Στο πρόγραμμα υπάρχει το σχέδιο κλείσιματος 60 σχολείων, κάνοντας την Αθήνα να θυμίζει ορεινό βουνό, αφού μαζί με την κίνηση ένα παιδί θα θέλει καμιά ώρα να φτάσει στο νέο σχολείο του που προφανώς θα είναι σε άλλη γειτονιά. Άντε και εις ανώτερα!

Πόσων χρονών είναι η Ναταλία Γερμανού;

Όποιος ξύπνησε σήμερα κατά τις δέκα και άνοιξε τηλεόραση, είδε για ακόμα μία φορά τα μούτρα της  γεροντομπεμπέκας Ναταλίας Γερμανού. Η κοπελίτσα αυτή ισχυρίζεται ότι είναι μια φρέσκια σαραντάρα. Έλα όμως που είναι μια καλοδιατηρημένη(ναι, σαν τις μούμιες)σαρανταεφτάρα! Έτσι ακριβώς είναι, αφού το Ναταλάκι γεννήθηκε το 1964!  Να τα εκατοστήσεις..

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Κάθε αρχή και δύσκολη..

Όποιος την νύχτα περπατεί, ξέρουμε τι παθαίνει. Θεωρήσαμε λοιπόν καλύτερο, να αρχίσουμε νύχτα, για να ξέρουμε και ποιοι κίνδυνοι παραμονεύουν. Το μπλογκ αυτό έχει ως σκοπό να σχολιάζει οτιδήποτε ουσιαστικό κινείται στην επικαιρότητα ανοικτόμυαλα και χωρίς ντροπές. Καλή ανάγνωση λοιπόν και ελπίζουμε σε ενεργή και ελεύθερη συμμετοχή σας.